Сьогодні Пт 26.4.2024р.  
Вітаємо! Слава Ісусу Христу!, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 24 » Прославили Бога на конкурсі новорічних та різдвяних композицій
22:24
Прославили Бога на конкурсі новорічних та різдвяних композицій

Щорічно у місті Тернополі обласним еколого-натуралістичним центром проводиться виставка-конкурс новорічних та різдвяних композицій під назвою "Замість ялинки – зимовий букет" і цьогоріч, 23 й 24 грудня, виставка пройшла також. Конкурс спрямований на пропаганду серед молоді бережливого ставлення до природи та розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності. В такому з’їзді взяли участь вихованці та педпрацівники Скала-Подільського дитячого парку, представивши два експонати в номінаціях – «Новорічно-різдвяна композиція» та «Дідух, різдвяна атрибутика».

Композиція "Новорічно-різдвяна карусель", яку виконали вихованці гуртка "Флористика та фітодизайн", керівник – Стефина Валентина Григорівна, складається із трьох ярусів:  верхній – символізує оповіщення ангелів про народження Месії, середній – радість Марії і Йосипа, нижній – радість дітей про прихід новорічних та різдвяних свят, вверху – Вифлиємська зірка ясна. Представили напрацювання – Стефин Іван, учень Скала-Подільської  ЗОШ І-ІІІст. та Каськів Лілія – учениця Бурдяківської ЗОШ І-ІІІст. Композицію "Дідух-ялинка" представила вихованка гуртка народної творчості Галай Світлана, під керівництвом – Германюк Марії Григорівни. Основою цього витвору була восьмигранна Різдвяна зірка, яка, немов би, від своїх граней, випускає проміння по всій створеній святковій атрибутиці, підкреслюючи християнською увагою витвір людських рук, який слугує на подяку-прославу Бога та пригадування про збереження живої природи. Витвори від Скала-Подільського дитячого парку виявились яскраві, святкові, що викликало зацікавлення у глядачів. Це й не дивно, адже роботи над композиціями просякнуті душею і мали глибокий духовний зміст. Захист творів був представлений тематичними віршами, які були складені Червоноокою Аліною Василівною – керівником гуртка "Юний художник".

Опісля перегляду усіх конкурсних робіт твориться своєрідний висновок і заклик: «Не рубайте ялинок, а створіть їхній аналог своїми руками, використавши всю фантазію та пам’ятайте – Господь-Творець багато всього нам дарує, отож, вміймо дякувати за найцінніші дари, а Бог обов’язково віддячить добрим урожаєм та іншими ласками!»

Переглядів: 1407 | Додав: S@L
Всього коментарів: 0
avatar