Сьогодні Сб 20.4.2024р.  
Вітаємо! Слава Ісусу Христу!, Гість
Головна » 2017 » Березень » 9 » Тренінг в еколого - натуралістичному центрі м. Тернопіль "З Україною в серці"
20:27
Тренінг в еколого - натуралістичному центрі м. Тернопіль "З Україною в серці"

28.02.2017 року на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді розпочався цикл тренінгів з національно-патріотичного виховання «З Україною в серці» для керівників гуртків, методистів профільних та комплексних позашкільних навчальних закладів області. 

Учасники тренінгу ознайомились з сучасними формами і методами національно-патріотичного виховання школярів засобами еколого-натуралістичної творчості. Зокрема, прослухали міні-лекцію «Проблема патріотизму в сучасному осмисленні», взяли участь у керованій дискусії «Патріотичне виховання у викликах часу», переглянули відеоролики «Я - Україна», «Урок патріотизму», виконали вправи «Життєві цінності», «Портрет людини-патріота», «Лист до байдужого», «Патріотом має бути кожен», «Два кольори», «Озеро єднання». 

Отримані знання педагоги зможуть використовувати у практичній педагогічній роботі при проведенні занять гуртків та масових заходів. 

Тренінг провела Сворінь Надія Володимирівна, заступник директора з виховної роботи, тренер з національно-патріотичного виховання.

Переглядів: 456 | Додав: iva
Всього коментарів: 0
avatar