Сьогодні Сб 4.5.2024р.  
Вітаємо! Слава Ісусу Христу!, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 7 » Традиційний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Повір у себе»
20:07
Традиційний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Повір у себе»

29 листопада 2012 р. в приміщенні актового залу Скала-Подільської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся фестиваль дитячої та юнацької творчості «Повір у себе». Програму свята підготували керівники та вихованці Скала-Подільського дитячого парку під керівництвом Валентини Стефиної.  До свята долучився і танцювальний колектив «Едельвейс» місцевого будинку культури під керівництвом Наталії Кульчицької.

Привітальним словом до присутніх звернулася заступник голови Борщівської РДА Олександра Володимирівна Манюк, яка сказала, що  Бог дає кожній дитині талант, а для його розвитку потрібна підтримка, яка виявляється з боку влади та працівників центру соціальної служби.

Без віри у свої здібності не можна братися за жодну справу. Активно діяти, творити, працювати – це шлях на якому здібності дають змогу кожній людині стати майстром своєї справи. Про це свідчила виставка творчих робіт наших діточок.

Свої здібності і таланти показали діти з навколишніх сіл, а саме Юлія Вербіцька декламувала вірш Л. Українки «Мрії», Марія Пастушенко із с. Лосяч порадувала усіх своїм милозвучним співом. Також потішили присутніх гарними віршиками маленькі дівчатка Пенцак Варвара та  Паламар Валентина із с. Іванків.

З словами подяки до учасників фестивалю звернулася директор Борщівського РЦСССДМ Стягар Ірина Вікторівна, яка вручила дітям солодкі подаруночки та м’які іграшки за сприяння Товариства Червоного Хреста. Усі учасники фестивалю підхопивши гарний настрій свята радо понесли його у свої домівки.


                                                                               Керівник вокальних гуртків:

Скала-Подільського дитячого парку

Олеся Москавлюк

Переглядів: 547 | Додав: S@L
Всього коментарів: 0
avatar