Сьогодні Пт 19.4.2024р.  
Вітаємо! Слава Ісусу Христу!, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 16 » І знову в країну позашкільної освіти Скали-Подільської
22:23
І знову в країну позашкільної освіти Скали-Подільської

СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ПАРК ВІДСВЯТКУВАВ

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У пятницю, 14 вересня в Скала-Подільському дитячому парку відбулося святкування «Дня відкритих дверей», який вже традиційно символізує початок занять гуртків в позашкільній освіті. Прийшов час чітко усвідомити, що шкільна та позашкільна освіта – це два крила, які так потрібні молодій людині для високого життєвого злету, для успішної самореалізації особистості. Майже кожен з нас пройшов через заняття в гуртках за інтересами де зростав, вчився взаємоповаги до однолітків.

Урочистість було розпочато із звучання Державного Гімну України, після чого з привітальним словом до присутніх дітей та батьків звернулася директор закладу – Стефина Валентина Григорівна, яка побажала усім творчих успіхів наснаги та перемог. До слова був запрошений місцевий священик УГКЦ о. Василь Германюк. Перш за все отець помолився за дітей, дав їм своє благословення, подарував пам’ятні образочки, розповів повчальну історію та окропив усіх свяченою водою. Завітали на свято й представники місцевої влади, а саме секретар селищної ради Лагазюк Н. В., яка теж привітала працівників, дітей та батьків.

Опісля, дітям було представлено гуртки у яких вони будуть займатися та новий склад педагогічного колективу: Германюк Марію Григорівну, Москавлюк Олесю Миколаївну, Рачковського Сергія Анатолійовича, Деньковича Павла Богдановича та Замрикіт Наталію Михайлівну.

Директор Стефина В. Г. вручила усім молодим працівникам памятні вітальні листівки про початок педагогічної діяльності у Скала-Подільському дитячому парку. Усі присутні зробили спільну фотографію, після чого діти відгадували цікаві загадки, гралися різноманітні ігри та з гарним піднесеним настроєм вирушили додому.

Керівник вокальних гуртків – Олеся Москавлюк

Переглядів: 845 | Додав: S@L
Всього коментарів: 0
avatar