Сьогодні Пт 29.3.2024р.  
Вітаємо! Слава Ісусу Христу!, Гість
Головна » 2013 » Червень » 7 » ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКОМУ ДИТЯЧОМУ ПАРКУ
13:37
ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У СКАЛА-ПОДІЛЬСЬКОМУ ДИТЯЧОМУ ПАРКУ

Захист дитинства у цілому світі -
Це місія честі, любові, добра.
Заради майбутнього треба нам жити
Прекрасне і вічне нехай не вмира!

Щорічно, в перший день літа, в усіх куточках нашої планети святкують веселе і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Це свято було запроваджене в листопаді 1949 року рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок і вперше проведено 1 червня 1950 року. Якщо в перші роки його святкували в 17-ти країнах, то сьогодні — в усіх кінцях світу.

В Скала-Подільському дитячому парку вже стало традицією відзначати цей день. У зв’язку з дощовими погодніми умовами вихованці, керівники та гості свята провели святкування в актовій залі ДОК «Збруч».

Свято – не свято, якщо на ньому немає гостей. До нас завітали разом з учнями вчителі місцевих шкіл. Також своє священиче благословення діткам уділив о. Василь Германюк, якому було складено подяку за піклування у вихованні підростаючого покоління. За його сприяння наші діти беруть участь у різноманітних духовних конкурсах. Відпочивають у християнських таборах.

Активних гуртківців було нагороджено грамотами. Пізніше всі діти гралися у різноманітні ігри та конкурси. Переможців було нагороджено призами, які напередодні для дітей пожертвували підприємці Скали-Подільської.













БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Переглядів: 520 | Додав: iva
Всього коментарів: 0
avatar