Сьогодні Пт 26.4.2024р.  
Вітаємо! Слава Ісусу Христу!, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 15 » День відкритих дверей (2015-2016 н. р.)
22:12
День відкритих дверей (2015-2016 н. р.)

15 вересня 2015 року наш заклад знову реалізував свою традицію. Вже не перший рік ми відчиняємо свої двері для дитячих сердець. Ось і цього року відбувся урочистий захід з нагоди початку навчального року.

Скала – Подільський дитячий парк – це не просто осередок творчості, а місце, де дитина має можливість розкритись, розширити своє коло спілкування, а головне, може займатись тим, що їй подобається більш за все. Основна мета нашого закладу – всебічний розвиток дитини.

Наше свято розпочалося з урочистої частини, що включила в себе виступи вихованців та, що важливо, благословіння священиків православної і греко-католицької церков, які своїм духовним словом осіяли наші душі Божим світлом. Дітки порадували особливо. Було надзвичайно приємно спостерігати, як в маленьких серцях живе любов до Батьківщини, що виразилась у патріотичних віршиках та піснях.

Ми не могли залишитись байдужими до старань наших вихованців, тому найактивніші отримали грамоти. Варто виділити маленьку талановиту дівчинку Фанок Софійку, яка за участь в конкурсі « Пісня Серця» була нагороджена дипломом ІІ ступеня. Не можу не згадати про дівчаток, які заспівали всім відому пісню Кузьми Скрябіна «Сам собі країна», пісню, що є не просто закликом до відродження рідної землі, а голосом душі українського народу.

Який же дитячий парк без розваг? Ігри, змагання, інтелектуальні загадки, і звичайно ж, призи. Що можу бути краще за дитячий сміх, запал та хороші емоції! Отож, наше свято вдалось! Двері відчинені і ми чекаємо на вас, дорогі дітки!

Перегляньте фотографії ТУТ

 

Переглядів: 464 | Додав: iva
Всього коментарів: 0
avatar